KURSTART FÖR HÖSTTERMINEN 2022 –  PREL MÅNDAG 5 SEPT

Planering pågår  –  mer info kommer!

Prel Kursstart:  Måndag 5 september

Plats:  Östregårdsskolans gympasal, Växjö

*

Vi fortsätter vi inledningsvis med samma upplägg som senast:  Dvs många favoriter i repris och en hel del repetition, och så mycket dans som det bara går! 🙂 🙂
För att allt ska flyta smidigt genom omklädningsrummet gäller:
– Är det några i omklädningsrummet när du kommer, vänta då gärna lite med att gå vidare in.
– När du kommer in: Ta snabbt av dig skor och jacka, och ta sen med dig dansskorna in i salen och byt där. Sitt inte kvar i omklädningsrummet!
– Efter avslutad kurskväll går vi ut i omklädningsrummet 2-3 st åt gången.
Och naturligtvis gäller att vi håller gott med avstånd hela tiden och att alla som kommer är friska och krya med nytvättade händer osv!!!!

Instruktörer:  Kia, Violetta, Lotta T 

Medlemsavgift:  100,- kr/kalenderår Vuxen   *   75,- kr/kalenderår Ungdom under 18 år

Kursavgift:  500,- kr/termin

BG:  5129-0112

Våra kurser är  indelade i olika nivåer under olika terminer. Du bestämmer själv vilken kurs du vill gå och när du vill byta nivå. Varje dansare ska känna att utlärningen går lagom fort fram för att ha möjlighet att hinna med och utvecklas. Om du är osäker på vilken nivå du ska välja får du gärna diskutera detta med någon av våra instruktörer. Naturligtvis repeterar vi de utlärda danserna under kurskvällarna, men det är alltid en fördel om du själv går igenom danserna mellan kurstillfällena – samt också övar på att läsa dansbeskrivningarna.

Fortsättning 1 (/nybörjare fortsättning)

Kursen för dig som nu har klarat av nybörjarterminen och er som har dansat ett par terminer, och som vill fortsätta vidare för att få lite mer utmaning. Stegen och kombinationerna är lite mer avancerade och fler än tidigare, och lite mer teknikträning läggs också in löpande med de olika danserna. Danserna har här oftast svårighetsgraden “Beginner”, “High Beginner”.

Fortsättning 2

Denna kursen är för dig som har dansat lite längre tid. Danserna kräver här mer dansvana och teknikkunnande, samt har ett lite högre utlärningstempo. Egen träning mellan kurstillfällena rekommenderas. Och här ligger svårighetsgraden på danserna “Improver”, “Easy intermediate” eller “Intermediate”.