Kurser

NYBÖRJARKURS HÖSTTERMINEN 2017!!!  🙂

Och så vi har ju även våra två fortsättningskurser.

 

Kursstart:  Måndag 4 sept

*  Fortsättning 1  kl 18-19

*  NYBÖRJARE  KL 19-19.45

*  Fortsättning 2  kl 19.45-21

Plats:  Östregårdsskolans gympasal, Växjö

 

Första gången  –  Prova på  och gratis!

Kom med och testa!

 

Instruktörer: Iffi, Violetta, Peter, Kia

 

Medlemsavgift:  100,- kr/kalenderår Vuxen   *   75,- kr/kalenderår Ungdom under 18 år

Kursavgift:  500,- kr/termin

BG:  5129-0112

 

Våra kurser är  indelade i olika nivåer under olika terminer. Du bestämmer själv vilken kurs du vill gå och när du vill byta nivå. Varje dansare ska känna att utlärningen går lagom fort fram för att ha möjlighet att hinna med och utvecklas. Om du är osäker på vilken nivå du ska välja får du gärna diskutera detta med någon av våra instruktörer. Naturligtvis repeterar vi de utlärda danserna under kurskvällarna, men det är alltid en fördel om du själv går igenom danserna mellan kurstillfällena – samt också övar på att läsa dansbeskrivningarna.

Nybörjare

Detta är en ren nybörjarkurs och passar alltså dig som inte har dansat linedance tidigare. I denna kurs går vi igenom de grundläggande stegen i linedance. De flesta danserna har svårighetsgrad ”Absolute beginner” resp “Beginner”

Fortsättning 1

Kursen för dig som har dansat minst ett par terminer och som vill höja din nivå för att få lite mer utmaning. Stegen och kombinationerna är lite mer avancerade och fler än tidigare, och lite mer teknikträning läggs också in löpande med de olika danserna. Danserna har här oftast svårighetsgraden “Beginner”, “High Beginner”, ”Improver”.

Fortsättning 2

Denna kursen är för dig som har dansat lite längre tid. Danserna kräver här mer dansvana och teknikkunnande, samt har ett lite högre utlärningstempo. Egen träning mellan kurstillfällena rekommenderas. Och här ligger svårighetsgraden på danserna “Improver”, “Easy intermediate” eller “Intermediate”.