Om Crazy Stompers

Föreningen Crazy Stompers bildades våren 2001 efter initiativ av ett antal linedance-tokiga dansare i Växjö som inte kunde få nog av linedance!

Tanken med föreningen var från början att vi skulle ordna festkvällar med linedance och att tillsammans åka till andra linedancefester. Vi ville också ordna helgkurser med olika instruktörer och hålla uppvisningar.

Då intresset för linedance snabbt ökade började vi hålla egna kurser, och från våren 2002 har vi sen haft egen kursverksamhet på olika nivåer. Som mest har vi haft kursverksamhet även i Alvesta och Moheda, men sen ett antal år är nu verksamheten koncentrerad till Växjö.

Vi har alltså hunnit med att fira både 10- och 20-årsjubileum, och vi jobbar vidare mot 25 år!!! 🙂

Föreningen är till för alla med ett intresse för linedance, och syftet är att sprida kunskap och vetskap om linedance. Vi ger idag kurser i olika nivåer med utbildade instruktörer.

 Och det viktigaste av allt  –  en stor och härlig gemenskap med massor av dansglädje!!!

 Keep on dancing!!  🙂

2 kommentarer

  • Eva Fridlund

    Hej. Träffade er på prova på på Storgatan. Jag sitter i styrelsen FkPuls, friskvårdsförening Region kronoberg, och undrar om ni kan tänka er ett prova på pass för våra medlemmar. Helst i vår gympa.lokal på sjukhuset i början på året. Som det ser ut nu har vi tisdagar kl 18 cirka reserverade i vår lokal. Hör av er om ni kan erbjuda något för oss.

    Mvh

    Eva Fridlund Eva.fridlund@kronoberg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *