Kurser

*

KURSSTART FÖR HÖSTTERMINEN 2023  –  MÅNDAG 4 SEPT

NYBÖRJAR/GRUNDKURS   –  FORTSÄTTNING

Kursstart:  Måndag 4 sept 

Mer info kommer 

Nyb/Grund: 

Fortsättning:

*

Plats:  Östregårdskolans gympasal, Växjö

*

Instruktörer:   Lotta  –   Violetta  –  Kia

*
För att allt ska flyta smidigt genom omklädningsrummet gäller:
– När du kommer in: Ta snabbt av dig skor och jacka, och ta sen med dig dansskorna in i salen och byt där. Sitt inte kvar i omklädningsrummet!
– Samma sak gäller ju efter avslutad kurskväll för att undvika ev trängsel.
Och naturligtvis gäller att vi håller gott med avstånd hela tiden och att alla som kommer är friska och krya osv!!

*

Medlemsavgift:  100,- kr/kalenderår Vuxen   *   75,- kr/kalenderår Ungdom under 18 år

Kursavgift:  600,- kr/termin

BG:  5129-0112       Swish:  1236617195

*

Våra kurser är  indelade i olika nivåer under olika terminer. Du bestämmer själv vilken kurs du vill gå och när du vill byta nivå. Varje dansare ska känna att utlärningen går lagom fort fram för att ha möjlighet att hinna med och utvecklas. Om du är osäker på vilken nivå du ska välja får du gärna diskutera detta med någon av våra instruktörer. Naturligtvis repeterar vi de utlärda danserna under kurskvällarna, men det är alltid en fördel om du själv går igenom danserna mellan kurstillfällena – samt också övar på att läsa dansbeskrivningarna.

Nybörjare/Grundkurs

Detta är en ren nybörjarkurs och passar alltså dig som inte har dansat linedance tidigare. I denna kurs går vi igenom de grundläggande stegen i linedance – och bygger vartefter på med lite mer stegkombinationer och viss teknikträning. De flesta danserna har svårighetsgrad ”Absolute beginner”, ”Beginner” samt även ”High beginner”.

Fortsättning 

Denna kursen är för dig som har dansat lite längre tid. Danserna kräver här mer dansvana och teknikkunnande, samt har ett högre utlärningstempo. Egen träning mellan kurstillfällena rekommenderas. Och här ligger svårighetsgraden på danserna ”Improver”, ”Easy intermediate” eller ”Intermediate”.

2 kommentarer

 • Elin Unt

  Hej,

  Jag och mina arbetskollegor på Skanska skulle älska att få köra ett pass line-dance. Finns det möjlighet för ett engångstillfälle kvällen den 15 maj ca kl 17?

  Vänligen,
  Elin Unt
  0722213410

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *