KURSTART FÖR HÖSTTERMINEN 2020 –  PRELIMINÄRT I SEPTEMBER!!!

Mer info kommer när vi vet mer närmare inpå

Kursstart:  Preliminärt måndag 7 september

Plats:  Östregårdsskolans gympasal, Växjö

*

Och vi kör vidare med konceptet workshops och repetition av gamla danser där vi börjar med lite lättare nivå – så var gärna med och dansa hela kvällen!

Så ska det bli väldigt mycket dans för alla hoppas vi!

Mer info vid kursstart.

Instruktörer:  Kia, Violetta, Lotta T (och med Iffi som back-up)

Medlemsavgift:  100,- kr/kalenderår Vuxen   *   75,- kr/kalenderår Ungdom under 18 år

Kursavgift:  500,- kr/termin

BG:  5129-0112

Våra kurser är  indelade i olika nivåer under olika terminer. Du bestämmer själv vilken kurs du vill gå och när du vill byta nivå. Varje dansare ska känna att utlärningen går lagom fort fram för att ha möjlighet att hinna med och utvecklas. Om du är osäker på vilken nivå du ska välja får du gärna diskutera detta med någon av våra instruktörer. Naturligtvis repeterar vi de utlärda danserna under kurskvällarna, men det är alltid en fördel om du själv går igenom danserna mellan kurstillfällena – samt också övar på att läsa dansbeskrivningarna.

Fortsättning 1 (/nybörjare fortsättning)

Kursen för dig som nu har klarat av nybörjarterminen och er som har dansat ett par terminer, och som vill fortsätta vidare för att få lite mer utmaning. Stegen och kombinationerna är lite mer avancerade och fler än tidigare, och lite mer teknikträning läggs också in löpande med de olika danserna. Danserna har här oftast svårighetsgraden “Beginner”, “High Beginner”.

Fortsättning 2

Denna kursen är för dig som har dansat lite längre tid. Danserna kräver här mer dansvana och teknikkunnande, samt har ett lite högre utlärningstempo. Egen träning mellan kurstillfällena rekommenderas. Och här ligger svårighetsgraden på danserna “Improver”, “Easy intermediate” eller “Intermediate”.